вівторок, 23 травня 2017 р.

Скайп-спілкування з колегами із Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва


23 травня відбулося змістовне та жваве скайп-спілкування із колегами з Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва. Гервасьєва Т. M., провідний бібліотекар відділу автоматизації цієї книгозбірні розповіла про спільний проект Філії Національної телекомпанії України «Миколаївська регіональна дирекція» та Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва «Тест 99», який передбачає цікаві відео за книгами, які щотижня демонструються на місцевому телебаченні та представлені на сайті книгозбірні (http://unbib.mk.ua/index.php/2015-02-09-13-48-46/100--99.html).
Методист науково-методичного відділу МОБЮ Мороз А. О. познайомила з практикою підготовки інтерактивних ігор для старшокласників та студентів, зокрема комп’ютерної гри «Абетка виборця».
Завідувач науково-методичного відділу Отверченко І. В. розкрила методику проведення для дорослих психологічних тренінгів з казкотерапії за творами Ганса Христиана Андерсена, Оскара Уайльда, відображену у відповідних методичних рекомендаціях (Казкотерапія...або як можна казку використовувати у виховних цілях).
Цікавою виявилась практика проведення краєзнавчих фут-квестів з метою патріотичного виховання молоді.

Скайп-спілкування з колегами дозволило не лише познайомитись з доробком колег, а й усвідомити, що в роботі з юнацтвом існує ще чимало невикористаних форм та можливостей. Восени плануємо провести ще одне скайп-спілкування, на якому вже працівники Волинської обласної бібліотеки для юнацтва поділяться своїми здобутками.

Немає коментарів:

Дописати коментар