четвер, 14 березня 2024 р.

ПРОБЛЕМНО-ТВОРЧА ЛАБОРАТОРІЯ «СУЧАСНИЙ МЕТОДИСТ: КРОКИ ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ»

14 березня 2024 року на базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбулося заняття проблемно-творчої лабораторії «Сучасний методист: кроки професійного зростання», в якому взяли участь представники методичних служб публічних бібліотек територіальних громад Волинської області.

Заняття відкрила т.в.о. директора головної книгозбірні Волині Наталія Граніч. Після знайомства учасників, ведучі спеціалісти Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Євгенія Євтушок, Наталія Рибачук та Наталія Харчук вели розмову про роль методиста в професійному розвитку бібліотечних працівників громади, формування його професійної компетентності та медіаграмотності. Розглянули зміни, які відбулися в методичній службі публічних бібліотек Волині.

Про мережу бібліотек для дітей Волині та їх методичний супровід розповіла завідувачка організаційно-методичного відділу Волинської обласної бібліотеки для дітей Марія Ленартович.

Завідувачка науково-методичного відділу Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Зоя Корчинська виступила на тему «Робота з молоддю: пріоритети і напрямки».

Відбувся обмін цікавим досвідом роботи, яким поділилися методисти публічних бібліотек Камінь-Каширської та Рожищенської міських рад.





 


Немає коментарів:

Дописати коментар