середу, 31 січня 2024 р.

ВЕБІНАР ДЛЯ ОХОЧИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У МИСТЕЦЬКОМУ КОНКУРСІ КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКИХ ПРОЄКТІВ (ЗАХОДІВ) З ПРОМОЦІЇ ЧИТАННЯ

30 січня 2024 року відбувся вебінар для охочих взяти участь у мистецькому конкурсі культурно-мистецьких проєктів (заходів) з промоції читання, який оголосив Український інститут книги. Спеціалісти бібліотеки ознайомилися з вебінаром із запису онлайн-зустрічі: http://bit.ly/3vRDmCt.

У розмові взяли участь: очільниця відділу промоції читання Українського інституту книги Ірина Кузьменко; заступники директора Тетяна Попова та Роман Рущенко; начальниця юридичного відділу Альона Кохно; головна бухгалтерка, очільниця відділу бухгалтерського обліку та звітності Ірина Осадча; в. о. начальника планово-економічного відділу Віта Кравченко; очільниця відділу зв'язків з громадськістю Ольга Шевчук-Клюжева; уповноважена особа, відповідальна за організацію та проведення процедур закупівлі в Українському інституті книги Олеся Нагорна.

Детально обговорили вимоги до прийому заявок на участь у мистецькому конкурсі, розглянули найпоширеніші помилки під час подання заявок. Доповідачі побажали успіхів усім учасникам конкурсу.

Презентація доступна за посиланням: https://bit.ly/3Ufg3wK.

Детальніше про мистецький конкурс: https://bit.ly/48Jz3rs.


Немає коментарів:

Дописати коментар