вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Скайп-спілкування з Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва


3 жовтня відбулося чергове скайп-спілкування нашої книгозбірні з Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва. З Всеукраїнським днем бібліотек колег привітала директор Алла Єфремова. Вона окреслила спільні завдання, які стоять перед бібліотечними установами, які обслуговують молодь в різних регіонах країни. 
Про використання інформаційно-комунікаційних технологій, електронних бібліографічних баз даних Волинської обласної бібліотеки для юнацтва на підтримку навчально-виховного процесу в школі розповіла завідувач інформаційно-бібліографічного відділу Надія Ількевич.
Багатющим досвідом роботи бібліотеки, як партнера в реалізації волонтерських та благодійних проектів «Меценати для солдата», «Творчість заради життя», поділилась головний бібліотекар відділу культури та мистецтв Любов Фрадинська. 
Зацікавили колег відео та особливості підготовки занять в бібліокафе – одній з нових форм роботи в соціокультурній діяльності книгозбірні. З ними познайомила завідувач відділу читальних залів Тетяна Швай.
Головні бібліотекарі відділу абонементу Лариса Малиновська та Світлана Стефановська окреслили особливості реалізації програми «Творимо милосердя разом…» з вихованцями Волинського обласного молодіжного Центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», учнями Луцького навчально-реабілітаційного центру «Надія». Подробиці проведення цієї роботи викликали інтерес колег, адже вони також активно працюють з цією категорією користувачів.
Про акції з метою підняття рейтингу сторінки бібліотеки на Facebook розповіла завідувач науково-методичного відділу Зоя Корчинська.
Скайп-спілкування з колегами дозволило прискіпливіше оцінити власну діяльність з огляду на впровадження в роботу нових цікавих форм та технологій роботи. Хотілось бути цікавими не лише нашим читачам, а й колегам, які також активно працюють в даному напрямку. 

Немає коментарів:

Дописати коментар