14 травня у громадському просторі Хабу Мераба
бібліотеки в межах проєкту «MOLESKINE: територія творчих» відбулася зустріч з
Вікою Струсь і Дашею Юсюк – двома студентками, які відкрили свій власний бізнес
у центрі міста. Вони розповідали історію сирної булки «CHEESEY», яка швидко здобула
популярність серед лучан. Ще з дитинства дівчата робили маленькі кроки для
того, щоб здобути фінансовий успіх, але серйозну справу розпочали вперше.
Студенти Волинського фахового коледжу НУХТ мали змогу
поспілкуватися з молодими та успішними підприємницями, які відповіли на питання:
- Як відкривали і ведуть нині свій бізнес дівчата?
- Ідея і ризик – чи завжди вони є супутниками?
- Що стоїть на заваді, а що допомагає рухатися далі?
- Чи можна бути впевненими, що твій задум вдалий?
- Які перспективи розвитку бізнесу в майбутньому?
Окрім практичних порад на тему відкриття власної
справи, дівчата зауважили, що дуже важливо читати книги – мотиваційну, класичну
та бізнес літературу. Віка розповіла, що особливі враження на неї справив твір
Іларіона Павлюка «Танець недоумка». Даші сподобались книги про Коко Шанель та
Ілона Маска. Аудиторія ознайомилася з підбіркою мотиваційної літератури, яка є
у фондах бібліотеки і доступна для читачів.
Сподіваємося, що зустріч виявилася не лише емоційною, а й корисною та мотиваційною…
PS. Мета проєкту – розкрити творчий потенціал
українського суспільства. Стати учасниками «MOLESKINE:
територія творчих» запрошуються ті молоді люди, які попри всі шаблони і
стереотипи ризикнули і завдяки творчому підходу досягли успіху у своїй справі.
Чи то вокалісти, музиканти, поети і художники, чи власники вдалих бізнес
проєктів – кожен з них митець у реалізації власних задумів.
Модераторка та авторка проєкту «MOLESKINE: територія
творчих» Валентина Романишина.
PS. S. Дякуємо за чудові фото Анні Романчук!
Немає коментарів:
Дописати коментар