пʼятницю, 23 лютого 2024 р.

УЧАСТЬ У БАЗОВОМУ ТРЕНІНГУ «МОЛОДІЖНИЙ ПРАЦІВНИК»

 

21-23 лютого провідна бібліотекарка краєзнавчого відділу Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Ангеліна Зек взяла участь у базовому тренінгу «Молодіжний працівник», який проходив у Хабі Мераба в рамках проекту «Імпульс».

З вітальним словом до присутніх звернулися тренери Світлана Назарук, Павло Медина та Юрій Семчук, які розповідали про цілі тренінгу. Протягом цих днів Ангеліна Зек ознайомилась з молодіжною політикою, її циклами та шляхами реалізації в Україні, а також дізналась про виклики та принципи молодіжної роботи. Учасники мали можливість попрацювати в групах, де вони відкрили підходи та стратегії у взаємодії з молодими людьми, навчились використовувати інструменти проведення досліджень потреб молоді.

Здобуті знання, отримані під час тренінгу, сприятимуть підвищенню якості роботи з молоддю та зміцненню її потенціалу, щоб допомогти їм інтегруватися в життя громади та реалізувати свої ідеї для спільного розвитку. По завершенню заходу всі ділились враженнями і традиційно фотографувались.

 

















Немає коментарів:

Дописати коментар