середу, 3 квітня 2024 р.

Тренінг для бібліотекарів про грантовий менеджмент

3 квітня бібліотечні фахівці стали учасниками тренінгу «Грантовий менеджмент для бібліотекарів. Просто та легко!» Тренінг відбувся в межах акції «Нова сторінка 2024», ініційованої Євгенією Кравчук, народною депутаткою України.

Говорили про грантовий менеджмент, пошук культурних колаборацій і рівноцінне крос секторальне партнерство та тренди в фандрейзингу.

Спікер - Ігор Гармаш, регіональний представник Українського центру культурних досліджень Міністерства культури та інформаційної політики України, тренер-викладач Академії культурного лідера, Лабораторії культурних трансформацій, експерт з питань культури та креативних індустрій ініціативи Представництва ЄС в Україні Team Europe, Голова правління ГО «Центр мистецтв «АртПростір» та ГО «Кіноклуб «Сходження».

Він звернув увагу на те, що бюджетне фінансування зменшується, тому ми змушені шукати десь додаткові грошові ресурси. Спікер наголосив, що всі борються за те, щоб Україна не зникла, і саме культура підтримує українську ідентичність, завдяки якій тримається наша країна.




 


Немає коментарів:

Дописати коментар