четвер, 25 квітня 2024 р.

Актуальні форми роботи, дистанційні послуги бібліотеки для вчителів образотворчого мистецтва

 



25 квітня 2024 року провели онлайн заняття для вчителів образотворчого мистецтва та мистецтва, керівників гуртків (художній профіль), слухачів курсів Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти. Зоя Корчинська розповіла про можливості дистанційного обслуговування, нові проєкти, інформаційні ресурси бібліотеки. Слухачам запропонували переглянути віртуальні виставки, підготовлені працівниками нашої бібліотеки та присвячені діячам мистецтва України та світу.

Колегам розповіли про підбиття підсумків та нагородження переможців та учасників обласного конкурсу коміксів «Безпека в мережі: моя історія» серед учнів закладів загальної середньої освіти та позашкільних закладів області, яке відбулося 8 квітня у читальній залі бібліотеки. Конкурс провели з ініціативи Волинської обласної бібліотеки для юнацтва у партнерстві з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» та патрульною поліцією Волинської області за сприяння Департаменту культури, молоді та спорту, управління освіти і науки Волинської ОДА. Конкурс коміксів мав на меті активізувати діяльність шкіл, позашкільних закладів і бібліотек регіону з формування правової свідомості, основ медіаграмотності, розвитку соціально значущих цінностей і творчих навичок учнів.

Запросили вчителів на виставку витинанок Богдани Кузьмич «Паперові візерунки» відкриття якої відбулося 18 квітня у громадському просторі Хабу Мераба бібліотеки. Богдана – вихованка студії «Кольоровий водограй» у Камені-Каширському, яку очолює Людмила Бірук. Дівчина, яка з раннього дитинства проявляла інтерес до малювання та дизайну, за шість років навчання у студії опанувала живопис та декоративно-прикладне мистецтво. 



 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар