середа, 23 листопада 2016 р.

Заняття школи початкуючого соціального педагога в бібліотеці


22 листопада 2016 року в читальній залі бібліотеки відбулось заняття школи початкуючого соціального педагога «Співпраця соціального педагога із державними установами, громадськими організаціями – ефективний шлях для вирішення проблем».
Відкрили  засідання методист Центру практичної психології і соціальної роботи управління освіти Луцької міської ради Валентина Стасюк та директор книгозбірні Алла Єфремова. Соціальних педагогів Луцьких шкіл зацікавили виступи колег: презентація діальності  комунального  закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17 Луцької  міської  ради» та доповідь на тему «Теоретичні аспекти ефективної співпраці соціального педагога з громадськими молодіжними оргацізаціями», майстерно підготовлені Людмилою Кравчук та Наталією Обарою, досвід співпраці НВК №9 і громадських організацій, висвітлений Зоєю Гапон.
Про напрацювання книгозбірні розповіли завідувач науково-методичного відділу Зоя Корчинська («Співпраця ВОБЮ з громадськими та волонтерськими організаціями») та головний бібліотекар відділу культури та мистецтв Любов Фрадинська («Реалізація соціальних проектів та програм – територія успіху учнівської молоді»).
Пластунка Ольга з Луцької скаутської організації «Пласт» розповіла про практику національно-патріотичного виховання школярів на засадах християнської моралі, познайомила з історією та сучасністю Пласту – Великої Гри, де в ігровій формі вчаться жити.

Семінар дозволив по-новому осягнути роль співпраці навчальних закладів з державними установами та громадськими організаціями в нелегкій справі соціалізації учнівської молоді, проведення її в новому сучасному форматі. 

Більше фото на Facebook

Немає коментарів:

Дописати коментар