понеділок, 27 листопада 2017 р.

Skype-спілкування «Бібліотека – територія творчості»


24 листопада відбулося Skype-спілкування між бібліотекарями Волинської та Запорізької обласних бібліотек для юнацтва на тему «Бібліотека – територія творчості».
Колег із Запоріжжя зацікавила робота творчої майстерні «На-вчись!», яку охоче описала Оксана Коба. Більш детально.
Любов Фрадинська свою розповідь про реалізацію проекту «Творчість заради життя» http://vollibr.org.ua/index.php/programi-preokti-zakhodi?layout=edit&id=495  численні благодійні виставки та імпрези ілюструвала світлинами та презентаціями.
Про свої найуспішніші проекти розповіли фахівці ЗОБЮ.
13 квітня 2017 року в Запорізькій області (на базі Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва) стартував регіональний проект «Я тебе чую: зниження насилля в родинах ВПО та учасників АТО, сприяння попередженню нових конфліктів в українському соціумі за допомогою методу Форум-театру». Більш детально.
Третій рік поспіль бібліотека бере участь у міжнародній програмі Come Write In та листопадовому письменницькому марафоні NaNoWriMo! Більш детально.
Волонтерський проект «Безкоштовні курси української мови» діють у Запоріжжі з січня 2014 року. З жовтня стартував сьомий навчальний сезон, який став найчисельнішим – на курси зареєструвалося понад дві сотні городян. Більш детально.
«Літературна Штольня» – це відкритий майданчик для творчих експериментів. «Відкопай свій талант!» – саме під таким гаслом розпочала роботу Літературна Штольня у червні 2015 року. Проект цікавий усім, хто пише вірші або прозу та хоче вдосконалити свої навички або спробувати щось нове у літературі. Більш детально.
Ток-шоу «Рівні серед рівних»міжкультурний  діалог молоді Запоріжжя між  параолімпійцями,  старшокласниками ЗОШ №41, волонтерами,  музикантами  і талановитими особистостями з особливими потребами. Більш детально.
Обмін творчими ідеями та досвідом підтримки та розвитку естетичних смаків молоді засвічив, що бібліотеки для юнацтва стали потужними центрами спілкування та самореалізації юнаків та дівчат.

Немає коментарів:

Дописати коментар