понеділок, 27 листопада 2017 р.

Семінар-навчання шкільних бібліотекарів Луцького району


24 листопада 2017 року на базі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва відбувся семінар-навчання шкільних бібліотекарів Луцького району.
Директор Алла Єфремова окреслила особливості роботи бібліотек в період обєднання територіальних громад та побажала успішної роботи.
Завідувач науково-методичного відділу Зоя Корчинська та завідувач сектору реєстрації користувачів інформаційно-бібліографічного відділу Руслана Тимощук детально розповіли про використання інформаційно-комунікаційних технологій, електронних бібліографічних баз даних Волинської обласної бібліотеки для юнацтва на підтримку навчально-виховного процесу в школі.
 Нові форми роботи в соціокультурній діяльності книгозбірні, їх емоційний відеосупровід презентувала завідувач відділу читальних залів Тетяна Швай.
Детально про впровадження Універсальної десяткової класифікації в практику роботи бібліотек, особливості визначення індексів документів      розповіла завідувач відділу комплектування фондів та католагізування документів Світлана Єгорова.
Учасників семінару запросили на зустріч з письменником Андрієм Кокотюхою.
Методист методичного кабінету Луцького районного відділу освіти Орися Кратік, підсумовуючи заняття, підкреслила, що отримані консультації, роздаткові матеріали на електронних носіях, яскраві презентації та відеоматеріали, враження від роботи книгозбірні стануть для колег з шкільних бібліотек цінною основою для активізації їх діяльності та утвердження іміджу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар